office@unipart.ro
0724.277.467

Despre noi

UNIPART este o companie infiintata in anul 2003, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de piese de schimb auto (motor, mecanica, caroserie, suspensie, jante si anvelope) si accesorii auto (scuturi metalice, carlige de remorcare, covorase de cauciuc dedicate si tavite de portbagaj).

Aveti multiple motive sa ne alegeti:
Un bun raport calitate/pret al produselor comercializate!
Livrari in 24 h, in toata tara, realizate cu firme de curierat rapid!
Raspuns prompt la solicitarea d-voastra!
Accesul usor si intuitiv pentru plasarea comenzilor!

Consultantii nostri sunt permanent conectati on-line si va pot ajuta la identificarea corecta a pieselor solicitate de d-voastra. Cu o echipa tanara, cu vaste cunostinte in domeniul pieselor, venim in intampinarea oricarei solicitari din partea clientilor nostri!
Comercializam piese de origine sau de echipare originala, garantate de certificatele de calitate si conformitate care le insotesc.
Avem in stoc piese pentru: DAEWOO, CHEVROLET, OPEL, FORD, HYUNDAI, KIA si MITSUBISHI, dar putem aduce la comanda pentru orice alta marca si model, in cel mai scurt timp, la un pret avantajos.
Originea si calitatea pieselor, economia de timp, preturile mici, modalitatea rapida de livrare, mobilitatea si adaptarea la tehnologie, sunt doar cateva dintre avantajele care ne recomada pentru alegerea d-voastra.
Produse: Amortizoare si arcuri, Filtre, Cabluri, Conducte si furtunuri, Elemente de caroserie, Auxiliare, Sisteme de suspensie si directie, Sisteme de franare, Sisteme de transmisie, Piese de motor, Sisteme electrice, Sisteme de racire, ventilatie si climatizare, Sisteme de evacuare, Anvelope si jante, Accesorii auto, Uleiuri si aditivi.

Pentru revanzatori: Magazine, Service-uri, Reparatori independenti, Reprezentante auto, etc. din toata tara, aplicam discount-uri diferentiate.
Pentru mai multe detalii, contactati-ne!Copyright © 2003 - 2024 Unipart. Toate drepturile rezervate.