Pasii pentru lansarea unei comenzi:Description: http://ic-anvelope.ro/intercars-new/resources/user/interogare.png

 

1.Autentificare pe baza unui "UTILIZATOR" si a unei "PAROLE", alocate de catre agentul care gestioneaza contul dumneavoastra.

 

2.Accesati pagina dedicata identificarii piesei dorite, utilizand cheile de filtrare pe care le aveti la dispozitie.

 

nota: aveti posibilitatea de a afisa pretul de lista sau pretul dumneavoastra de achizitie!

 

3.Introduceti in campul "cantitate" numarul de bucati dorit pentru a fi comandat.

 

4.Apasati tasta "vizualizare/trimite comanda" pentru a lansa comanda dumneavostra.

 

 

Regulament si conditii www.unipart.ro:

 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea reperelor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

Compania SC UNIPART SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC UNIPART SRL si a furnizorilor sai, fiind protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei titulare a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Compania SC UNIPART SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul website-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC UNIPART SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

In eventualitatea in care pretul reperului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. 

www.unipart.ro  -  functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.

Orice tentativa de acces neautorizat la website-ul www.unipart.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC UNIPART SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor juridice romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

 

Acest site este intretinut si administrat de compania SC UNIPART SRL.

SC UNIPART SRL

Craiova,B-dul Dacia nr:5D; Romania

J16/1964/2003

RO 16023728